Kuvassa Melati mielenosoituksessa. Kuva elokuvasta Bigger Than Us.
Kuva: Bigger Than Us

Bigger Than Us 

Ohjelman tuottaa

Fingo

Elokuva on katsottavissa Online Cinemassa ma 23.5. klo 10 – su 29.5. klo 23. >>

Cannesin elokuvajuhlilla 2021 maailman ensi-iltansa saanut Bigger Than Us näyttää, kuinka nuoret kaikkialla maailmassa taistelevat ihmisoikeuksien, ilmaston, ilmaisunvapauden, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden sekä koulutuksen ja ruoan saatavuuden puolesta. Yksin kaikkia todennäköisyyksiä vastaan, joskus vaarantaen henkensä ja turvallisuutensa, he suojelevat, tuomitsevat ja välittävät toisista. Toiminnallaan he muuttavat kaiken. 

18-vuotias Melati on kuuden vuoden ajan taistellut kotimaataan Indonesiaa tuhoavaa muovisaastetta vastaan. Dokumentti seuraa, kun hän matkustaa tapaamaan muita aktiivisia nuoria ympäri maailmaa. Rion faveloista Malawin syrjäisiin kyliin ja Lesboksen saaren edustan tilapäisveneistä intiaaniseremonioihin Coloradon vuoristoon. Rene, Mary, Xiu, Memory, Mohamad ja Winnie paljastavat rohkean ja päättäväisen maailman, jossa sitoudutaan johonkin itseä suurempaan. Aikana, jolloin kaikki näyttää olevan hajoamassa, nämä nuoret näyttävät meille, että muutos on mahdollinen. 

Flore Vasseurin ohjaama vaikuttava ja elokuvafestivaaleilla tunnustusta saanut dokumenttielokuva saa Suomen ensi-iltansa Maailma kylässä -festivaalilla. 

Ranska, 2021  
Flore Vasseur  
Tuotantoyhtiö: Elzévir Films, Big Mother Productions, All You Need Is Prod ja France 2 Cinéma
Kieli: englanti   
Tekstitystiedot: englanti (osittain)
Sallittu kaiken ikäisille
Kesto: 96 min  

Elokuva on katsottavissa Online Cinemassa ma 23.5. klo 10 – su 29.5. klo 23. Katselumahdollisuus päättyy, kun 500 katsojaa on katsonut elokuvan. Elokuvan voi katsoa vain Suomessa, ja katsominen vaatii tekijänoikeussyistä erillisen kirjautumisen. Tästä linkistä pääset Online Cinemaan.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.