Kuva Metamorphosis-elokuvasta.
Photo: Jean-Paul Bourdier

Metamorphosis 

Ohjelman tuottaa

Fingo

Elokuva on katsottavissa Online Cinemassa ma 23.5. klo 10 – su 29.5. klo 23. >>

Lukuisia palkintoja niittänyt Metamorphosis saa Suomen ensi-iltansa toukokuussa Maailma kylässä -festivaalilla. Vuoroveden lailla soljuvien upeiden kuvien kautta Metamorphosis raivaa polun nykyisyydestä tulevaisuuteen ja tarjoaa rohkean uuden näkymän ihmiskunnalle ja maailmalle.    

Elokuva kuvaa maailmanlaajuisen ympäristökriisin todellista laajuutta. Metsäpalot kuluttavat yhteisöjä, lajit katoavat ja kokonaiset ekosysteemit romahtavat. Resurssien kuluttamiseen sidottu talouskasvu on luonut koneen, joka pystyy tuhoamaan kaiken elämän. Tämä kriisi on myös mahdollisuus muutokseen. 

Nova Amin ja Velcrow Ripperin elokuva Metamorphosis on kuin runo maailmalle. Se mittaa maapallomme pulssin ja todistaa syvällisen muutoksen hetken: yhden maailman katoamisen ja toisen syntymän.   

Kanada, 2018  
Nova Ami ja Velcrow Ripper 
Tuotantoyhtiö: National Film Board of Canada
Kieli: englanti, espanja, ketšua
Tekstitystiedot: englanti
Sallittu kaiken ikäisille
Kesto: 85 min

Elokuva on katsottavissa Online Cinemassa ma 23.5. klo 10 – su 29.5. klo 23. Katselumahdollisuus päättyy, kun 500 katsojaa on katsonut elokuvan. Elokuvan voi katsoa vain Suomessa, ja katsominen vaatii tekijänoikeussyistä erillisen kirjautumisen. Tästä linkistä pääset Online Cinemaan.

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.