Photo of Santrofi
Photo: Kofi Beatmenace

Santrofi (GHA)

Su 29.5.2022 17.00-18.00
Lisää kalenteriin

Kahdeksan nuoren, lahjakkaan ja palkitun muusikon muodostama Santrofi ottaa lavan haltuunsa minuuteissa. Bändi yhdistelee ghanalaiseen highlifeen karibialaisia tyylejä, kongolaista soukousia ja nigerialaista afrobeatia. 

Tuottaja-basisti Emmanuel Oforin perustama kokoonpano haluaa herättää Ghanan rikkaan musiikillisen perinnön eloon omilla kappaleillaan. Yhtyeen jäsenet ovat aiemmin kiertäneet maailmaa legendojen kuten Ebo Taylorin, Pat Thomasin, Gyedu Blay Ambolleyn, Osibisan ja George Darkon mukana. 

Santrofi valloitti maailmaa jo ennen ensimmäistä albumiaan. Vuonna 2019 yhtye kiersi Eurooppaa, ja he esiintyivät FMM Sines-, WOMAD- ja Roskilde-festivaalien lisäksi myös Tampereella WOMEX-maailmanmusiikkitapahtumassa.  

Vuonna 2020 julkaistu debyyttialbumi kantaa nimeä Alewa (Outhere Records). Nimi symboloi tarvetta tunnistaa, sietää ja hyväksyä rodullinen monimuotoisuus, jotta voisimme rakentaa maailmaa rakkaudella ja yksimielisesti. Toukokuussa tämä energinen ja lavaesiintymisestä syttyvä kokoonpano saapuu Maailma kylässä -festivaalille villitsemään yleisön. 

Paikka ja aika: Allas Sea Pool, sunnuntai 29.5. kello 17.00 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Lisää samankaltaisia