Kuvassa artisti Toya Delazy.
Kuva: Pattern Nation

Toya Delazy (RSA/UK)

La 27.5.2023 17.30-18.30
Lisää kalenteriin

Ohjelman tuottaa

Fingo

Eteläafrikkalainen Toya Delazy on rohkea ja visionäärinen artisti, joka tarjoaa todellista 2000-luvun soundia. Hänet tunnetaan omaperäisestä afroravemusiikkigenrestään, jossa tekno ja drum and base yhdistyvät zululaiseen lyriikkaan. Musiikissa kuuluvat niin artistin juuret Etelä-Afrikan KwaZulu-Natalista kuin nykyisen asuinpaikan, Lontoon, ääni-identiteetti. 

Peloton, suorapuheinen ja intohimoisesti musiikkiin suhtautuva Delazy on kaikkien sorrettujen ja tukahdutettujen ikoni, joka ottaa voimakkaasti kantaa muu muassa ihmisoikeuksien, seksuaalioikeuksien ja kulttuurisen moninaisuuden puolesta. UNICEF-lähettiläänä toimiva artisti kannustaa kaikkia afrikkalaista syntyperää olevia ilmaisemaan itseään ja kulttuurista identiteettiään anteeksipyytelemättä. 

Toya Delazy on julkaissut neljä albumia ja saanut paljon tunnustusta työlleen. Due Drop debyyttialbumillaan (SME Africa, 2012) hän voitti vuoden tulokas ja paras popalbumi palkinnot EteläAfrikan SAMA-gaalassa. Forbidden Fruit -kappale palkittiin parhaana kansainvälisenä kappaleena New Yorkin OUTmusic Awards -gaalassa vuonna 2016. Artistin kolmas Uncommodified-albumi (Delazy Entertainment, 2017) nousi Apple Music Top 100 Pop -listalle heti ensimmäisellä viikolla. Tuorein Afrorave vol.1 albumi (Afrorave) julkaistiin vuonna 2021. 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Lisää samankaltaisia