Kuvassa Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani.
Kuva: Pietari Purovaara

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani 

Su 29.5.2022 15.00-16.00
Lisää kalenteriin

Ohjelman tuottaa

Fingo

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani on tiukasti yhteen hiileen puhaltava ensemble ja yksi Suomen suosituimmista keikkabändeistä. Rockia ja iskelmää keinuviin rytmeihin yhdistelevä yhtye viihtyy lavalla, mikä näkyy ja kuuluu sekä välittyy lämpönä, vapautuneisuutena ja hyväntuulisuutena. Yli 12 vuotta yhdessä keikkaillut bändi jää kesän jälkeen pitkälle tauolle.  

Valon pisaroita -debyyttialbumi (Warner Music Finland, 2010) myi platinaa, ja sittemmin yhtye on julkaissut viisi albumia lisää. Kriitikoiden ja suuren yleisön arvostamat albumit ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, ja kaksi viimeisintä albumia, Surusilmäinen kauneus (2016) ja Paluu paratiisiin (2020), päätyivät listaykkösiksi. Tuure Kilpeläinen yhtyeineen on palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla, esimerkiksi vuoden yhtyeenä Iskelmä Gaalassa 2021. 

Yhtyeeseen kuuluvat Tuure Kilpeläisen (laulu, kitara) lisäksi Rocka Merilahti (kitara), Jiri Kuronen (kosketinsoittimet, haitari), Aarne Riikonen (perkussiot), Jarno ”Jape” Karjalainen (basso) ja yhtyeen tuottajanakin toiminut Sampo Haapaniemi (rummut). Tule Maailma kylässä -festivaalille todistamaan kokoonpanon toistaiseksi viimeisen keikkakesän alkua! 

Paikka ja aika: Allas Sea Pool, sunnuntai 29.5. kello 15.00 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.