Graphic image of Kattilahalli building.

Finnish-Cuban Friendship Association

P574

Finnish-Cuban Friendship Association is a non-political friendship association founded in 1963. Welcome to the stand where we are selling Cuban handicraft and music.

Suomi-Kuuba-seura ry on vuonna 1963 perustettu poliittisesti sitoutumaton ystävyysseura, joka edistää kansainvälistä kulttuuriyhteistyötä ja kulttuurien välistä vuorovaikutusta järjestämällä monipuolisia tapahtumia eri puolilla Suomea sekä lisäämällä yhteistyötä Suomen ja Kuuban välillä.

Seuran toimintamuodoiksi ovat vakiintuneet Kuuban kulttuuria ja yhteiskuntaa käsittelevät ajankohtaistilaisuudet ja luennot, konsertit, kuubalaisen kulttuurin viikko ja aktiivinen viestintä ja Kuubaa monipuolisesti käsittelevän tiedon tuottaminen. Toiminnassa korostuu monikulttuurisuus ja Suomeen asettuneiden kuubalaisten maahanmuuttajien osallisuus.

Seuran esittelypisteellä on myynnissä kuubalaisia pienyrittäjien käsitöitä, kuten pieniä pehmoleluja, maalauksin koristeltuja kasseja, cd-levyjä ja ilmaiseksi jaossa seuran Cuba Sí lehteä. Tervetuloa!