Kuvitus: Julia Tavast

Hinnasto

Maailma kylässä -festivaali on Suomen suurin kestävän kehityksen messutapahtuma, jossa sadat näytteilleasettajat esittelevät toimintaansa, arvojaan tai tuotteitaan näytteilleasettajana, kumppanina tai mainostamalla festivaalilehdessä ja alueen screeneillä.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen kevään festivaalille on päättynyt 29.2. Mainostiloja voi varata 27.3. asti. Myös peruutuspaikkoja voi vielä kysellä johanna.suokas@maailmakylassa.fi.

Mainosta lehdessä ja screeneillä

Festivaalilehti julkaistaan toukokuussa 2024 laajalla 98 000 kappaleen painoksella. Lehti on 16-sivuinen tabloidkokoinen (280x400mm) julkaisu, josta löytyvät festivaalin aikataulut, kartat ja näytteilleasettajalistat sekä ohjelmasisällöt ja yhteistyökumppaneiden ilmoituksia. Lehden painoksesta 95 000 jaetaan Helsingin Sanomien liitteenä pääkaupunkiseudulla lauantaina 18.5. ja 3 000 kappaletta festivaalilla ja ennakkoon. Lisäksi 15.5. julkaistaan lehden verkkoversio.

Festivaalialueen screenien kautta tavoitat kymmenet tuhannet festivaalikävijät. Screenit sijaitsevat päälavan vieressä sekä infon yhteydessä. Screenimainos näytetään festivaalin aikana vähintään 70 kertaa. Screenimainokset voivat olla 10 tai 20 sekunnin pituisia äänettömiä videoita tai still-kuvia.

Katso tarkemmat tiedot molemmista mainostusmahdollisuuksista mediakorteista.

Voit varata mainostilaa samalla, kun ilmoittaudut näytteilleasettajaksi tai ruokamyyjäksi (linkit ylempänä). Jos varaat vain mainostilaa, käytä tätä lomaketta:

Osallistumisehdot

Kaikkien festivaalilla mukana olevien organisaatioiden tulee hyväksyä osallistumisehdot.

Kartta & Hinnasto

Festivaalialueen alustava aluekartta sidosryhmien suunnittelun tueksi löytyy kartta-sivulta.

Hinnastosta löytyvät hinnat eri kokoisille myynti- ja näytteilleasettajapaikoille, sähkölle, kalusteille, festivaalilehden ja alueen screenien mainostiloille sekä tietoa laajemmista yhteistyömahdollisuuksista. Järjestöt saavat näytteilleasettajapaikat erikoishinnalla ja Fingon jäsenjärjestöille myönnämme lisäalennuksen ruokamyyntipaikoista sekä Mahdollisuuksien torin pöytäpaikoista. Näytteilleasettajat ja ohjelmakumppanit saavat 40 % alennuksen mainostilojen hinnoista.

Hinnasto saavutettavana tekstidokumenttina MK2024-hinnasto.docx

Miten mukaan festarille?

Lisätietoja osallistumismahdollisuuksista ja festivaalista löytyy muun muassa seuraavilta sivuilta verkosta: Näytteilleasettajille ja kumppaneille, Ohjelmayhteistyö, Sisältöyhteistyö, Ruokamyyjäksi ja Info.

Tutustu festivaaliin kokonaisuudessaan: