Kuvitus: Julia Tavast

Hinnasto

Maailma kylässä -festivaali on Suomen suurin kestävän kehityksen messutapahtuma, jossa sadat näytteilleasettajat esittelevät toimintaansa, arvojaan tai tuotteitaan näytteilleasettajana, kumppanina tai mainostamalla festivaalilehdessä ja alueen screeneillä. Festivaali järjestetään 27.–28.5.2023 Helsingin Suvilahden tapahtuma-alueella.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi ja myyjäksi vuoden 2023 festivaalille on päättynyt. Vuoden 2024 ilmoittautuminen avautuu marraskuussa ja päättyy helmikuussa 2024.

Hinnastosta löydät hinnat eri kokoisille myynti- ja näytteilleasettajapaikoille, sähkölle, kalusteille, festivaalilehden ja alueen screenien mainostiloille sekä tietoa laajemmista yhteistyömahdollisuuksista. Järjestöt saavat näytteilleasettajapaikat erikoishinnalla ja Fingon jäsenjärjestöille myönnämme lisäalennuksen ruokamyyntipaikoista sekä Mahdollisuuksien torin pöytäpaikoista. Näytteilleasettajat ja ohjelmakumppanit saavat myös 40 % alennuksen mainostilojen hinnoista.

Maailma kylässä -festivaalilehti 2023 julkaistaan Helsingin Sanomien välissä lauantaina 20.5.2023 100 000 kappaleen jakelulla. Lisäksi jaetaan 3 000 kappaletta festivaalilla sekä ennakkojakelussa muun muassa kahviloissa. Festivaalilehti on 16-sivuinen tabloidkokoinen (280x400mm) julkaisu, josta löytyvät festivaalin aikataulut, kartat ja näytteilleasettajalistat sekä ohjelmasisällöt ja yhteistyökumppaneiden ilmoituksia.

Festivaalialueen screenien kautta tavoitat kymmenet tuhannet festivaalikävijät. Screenit sijaitsevat päälavan vieressä sekä pääinfon yhteydessä. Screenimainos näytetään festivaalin aikana vähintään 48 kertaa.

Lisätietoja osallistumismahdollisuuksista ja festivaalista löytyy muun muassa Näytteilleasettajille ja kumppaneille -sivulta sekä alla olevasta presentaatiosta.

Osallistumisehdot word-tiedostona.

Hinnasto word-tiedostona.

Kysy lisää festivaalin henkilökunnalta.