Hinnasto

Maailma kylässä -festivaali on Suomen suurin kestävän kehityksen messutapahtuma, jossa sadat näytteilleasettajat esittelevät toimintaansa, arvojaan tai tuotteitaan näytteilleasettajana, kumppanina tai mainostamalla festivaalilehdessä ja alueen screeneillä. Festivaali järjestetään 27.–28.5.2023 Helsingin Suvilahden tapahtuma-alueella.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi, myyjäksi ja mainosvaraukset tehdään alla olevalla ilmoittautumisrekisterillä. Ilmoittautuminen on avoinna 22.2.2023 asti.

Hinnastosta löydät hinnat eri kokoisille myynti- ja näytteilleasettajapaikoille, sähkölle, kalusteille, festivaalilehden ja alueen screenien mainostiloille sekä tietoa laajemmista yhteistyömahdollisuuksista. Järjestöt saavat näytteilleasettajapaikat erikoishinnalla ja Fingon jäsenjärjestöille myönnämme lisäalennuksen ruokamyyntipaikoista sekä Mahdollisuuksien torin pöytäpaikoista. Näytteilleasettajat ja kumppanit saavat myös 40 % alennuksen mainostilojen hinnoista. Kaikki näytteilleasettajat saavat 5 % EARLY BIRD -alennuksen näytteilleasettajapaikan hinnasta, kun ilmoittautuvat näytteilleasettajaksi viimeistään 22.12.2022.

Lisätietoja osallistumismahdollisuuksista ja festivaalista löytyy muun muassa Näytteilleasettajille ja kumppaneille -sivulta sekä alla olevasta presentaatiosta.

Festivaalialueen kartta on alustava hahmotelma kumppaneiden ja näytteilleasettajien suunnittelun tueksi. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Voit osallistua festivaalille myös mainostamalla laajan levikin festivaalilehdessä sekä festivaalialueen screeneillä.

Tutustu huolellisesti osallistumisehtoihin ennen ilmoittautumista. Ilmoittautumisrekisteri avautuu 30.11.2022.

Osallistumisehdot word-tiedostona.

Hinnasto word-tiedostona.