Vanhoja festivaalilehtiä läjässä.
Kuva: Minna Räisänen

Ilmoita festarilehdessä ja virtuaalifestivaalilla

Maailma kylässä 2021 toteutuu tänä keväänä virtuaalisesti. Festivaalin toiminnassa voi olla mukana varmasti ja näppärästi mainostamalla festivaalilehdessä ja videomainoksella virtuaalitoteutuksessa.

Maailma kylässä -festivaalin viestinnän kautta tavoittaa kymmenet tuhannet kestävästä kehityksestä kiinnostuneet ja on helppoa kertoa olevansa osa oikeudenmukaisten organisaatioiden joukkoa.

Mainostamalla Maailma kylässä -festivaalilehdessä tavoittaa aktiivisen kulttuurista, ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä välittävän festivaaliyleisön sekä laajan Helsingin Sanomien lukijakunnan.

Festivaalilehti julkaistaan Helsingin Sanomien välissä liitteenä keskiviikkona 19.5.2021. Liitejakelu on 100 000 kappaletta ja lisäksi jaetaan 3 000 kappaletta festivaalilla ja oheistapahtumissa. Festivaalilehti on 16–24-sivuinen tabloidkokoinen (280x400mm) julkaisu. Lehti ilmestyy myös digitaalisessa muodossa ja sitä jaetaan sosiaalisessa mediassa.

Videomainoksella tavoitat festivaalin osallistujat

Festivaaliyleisön tavoittaa erinomaisesti videomainoksella virtuaalisessa festivaalitapahtumassa.

Aiemmin screenimainoksen varanneiden mainostila siirtyy videomainokseksi virtuaalifestivaalitoteutukseen. Videomainoksen mediakortti on nyt uusittu ja uudet aineisto-ohjeet kannattaa tarkistaa sieltä.

Mainostiloja voi varata 1.4.2021 asti

Lisätiedot ja mainostilavaraukset

Lue lisää festivaalilehden mediakortista ja videomainosten mediakortista.

Mainostilavaraukset festivaalin näytteilleasettajarekisterin kautta.

Nelli Korpi, viestintä- ja varainhankintapäällikkö, nelli.korpi@fingo.fi, +358 50 317 6698