Kuvassa 2 ihmistä keltaisissa sadetakeissa Whim-appin näytteilleasettajapisteellä Maailma kylässä -festivaalilla 2019
Tanja Ryhänen

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on alkanut

Vuoden 2020 Maailma kylässä -festivaalin ilmoittautuminen kaikille näytteilleasettajapaikoille on nyt avattu!   

Ilmoittautuminen festivaalin näytteilleasettajaksi on alkanut! Näytteilleasettajapaikkoja on pienistä pöytäpaikoista suuriin telttakokonaisuuksiin, joten jokaiselle löytyy omanlaisensa. Vuoden 2020 teemakylät ovat viime vuosilta tutut Open Finland ja Ilmastokylä sekä tulevaisuusnäkökulmaa nostava Innovaatiokylä. Isommilla paikoilla taas on mahdollista toteuttaa vaikuttavampia osastokokonaisuuksia, toimintaa, näyttelyitä ja aktiviteetteja, jotka jäävät paremmin kävijöiden mieleen. 

Teemaosastolle yhdessä muiden vastaavien toimijoiden kanssa 

Rautatientorin kolme teemakokonaisuutta tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa yleisöä yhdessä muiden vastaavia palveluja tarjoavien toimijoiden kanssa.  

Vuoden 2020 teemaosastoista Open Finland -osastolla tavoittaa erityisesti uusia suomalaisia. Osastolla voi esitellä suomalaiseen yhteiskuntaan liittyviä palveluita ja mahdollisuuksia sekä viranomais-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita.  

Ilmastokylä tarjoaa järjestöille ja muille toimijoille mahdollisuuden esitellä suurelle yleisölle konkreettista toimintaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi sekä jakaa tietoa ilmasto-oikeudenmukaisuudesta.  

Vuoden 2020 uusi lanseeraus, Innovaatiokylä, puolestaan esittelee kestävän kehityksen innovaatioita ja tulevaisuuden näkymiä laidasta laitaan.  

Tutustu hinnastoon ja osallistumisehtoihin etukäteen 

Näytteilleasettajasivulta löytyvät hinnastot, osallistumisehdot sekä linkki ilmoittautumislomakkeelle.

Kaikkien näytteilleasettajien ilmoittautuminen päättyy 17.2.2020.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö.