Kuvassa ihmisiä Maailma kylässä -festivaalialueella
Kuva: Camilla Hanhirova

Yhteistyö

Maailma kylässä on kestävän kehityksen suurtapahtuma ja globaaliaiheiden areena, jossa kaikki haluavat olla mukana! Festivaali tarjoaa organisaatioille tilaisuuden esitellä toimintaansa ja tuoda tärkeitä aiheita keskusteluun. Näytteilleasettajat ja yhteistyökumppanit tavoittavat festivaalin kautta tuhansia globaalista yhteisvastuusta, kansainvälisyydestä, järjestötoiminnasta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita.

Kenelle?

  • Järjestöille tapahtuma on mainio paikka hankkia jäseniä ja vapaaehtoisia, kartuttaa omarahoitusta, näkyä vaikuttavana toimijana ja tuoda teemoja suuren yleisön tietoisuuteen.
  • Viranomaiset ja muut organisaatiot pääsevät festivaalilla lähelle kansalaisia ja myös sellaisia kohderyhmiä, joita voi olla muuten vaikea tavoittaa.
  • Yrityksille festivaali tarjoaa tilaisuuden kertoa omasta vastuullisuudestaan ja vahvistaa imagoaan yhteiskunnallisena toimijana.
  • Mediakumppaneilla on erinomainen mahdollisuus tavoittaa kymmeniä tuhansia aktiivisia kansalaisia tapahtumassa.
  • Lue lisää Näytteilleasettajille-sivulta.

Kävijä- ja näytteilleasettajatutkimukset

Festivaalin kävijöistä ja näytteilleasettajista saadaan vuosittain tuoretta tietoa ammattikorkeakouluopiskelijoiden sekä festivaaliorganisaation toteuttamista tutkimuksista. Tutkimuksien tarjoamasta tiedosta on hyötyä, kun suunnittelet oman organisaatiosi osallistumista festivaalille.