Kuvitus, jossa oranssilla taustalla kolme valkoista telttaa ja liloja ihmishahmoja niiden edessä.

Funky Amigos

T636

Funky Amigos ry on monimuotoisia tapahtumia, aktiviteetteja sekä muuta taiteellista sisältöä pitkällä kokemuksella tuottava ruohonjuuritason kulttuurijärjestö. Toiminta rakentuu aktiivisen ydinjoukon sekä tapahtumakohtaisesti laajentuvan talkooväen ympärille, jotka ovat tärkein voimavaramme. Ständillä lisätietoa ja fanituotteita.

Edistämme erityisesti orgaanisemman rytmimusiikin ja alan artistien asemaa ja tunnettuutta, sekä tuemme kulttuurien moninaisuutta ja suvaitsevaisuutta Suomessa. Funky Finland -hankkeemme kehittää alan ammatillisia valmiuksia ja kansainvälistymistä globaaleille musiikkimarkkinoille. Rauhanomainen ja rakentava vuorovaikutus, kestävä kehitys ja ihmisten hyvinvointi ovat meille tärkeitä. Toimintaa, kuten työpajoja, on aikuisille, nuorille ja lapsille kulttuurisesta tai etnisestä taustasta riippumatta.

Parhaiten meidät tunnetaan tapahtumistamme, kuten jokakesäinen Elephantasy – Funky Family Picnic, yhteistuotantona toteutettava Puhos Loves People ja vuodesta 2018 huilannut Funky Elephant -festivaali.

Tule ständille kuulemaan lisää, tutustumaan fanituotteisiimme tai vaikka liittymään kannatusjäseneksi!