Kuva: Asiaohjelmaa Mekong-lavalla Maailma kylässä-festivaalilla 2019
Kuva: Saara Kivimäki

Vetovoimaisia puhujia ja tarinallisuutta – asiaohjelmaa haetaan 30.11. asti

Ensi kevään Maailma kylässä -festivaalille etsitään nyt tarinallisuutta ja vetovoimaisia puhujia. Vuoden 2020 festivaalin teema on tulevaisuus ja asiaohjelma koostetaan tämän teeman ympärille. Millainen olisi sinun järjestösi unelmien keskustelu? Kenet haluaisit tuoda festivaalille? Ohjelmaehdotusten aikataulua on aikaistettu aiemmista vuosista, jotta sekä järjestöillä että festivaaliorganisaatiolla olisi paremmin aikaa tuottaa kiinnostavaa ohjelmaa.  

Asiaohjelmayhteistyöstä kiinnostuneet tahot voivat ehdottaa ohjelmaa 30. marraskuuta 2019 saakka asiohjelmaehdotuslomakkeen kautta. Valittuihin tahoihin ollaan yhteydessä 15. tammikuuta 2020 mennessä. 

Tarjoamme valitulle asiaohjelmalle esitystekniikan ja -puitteet, autamme koostamaan ohjelmanumeron viestintämateriaalit ja tuemme ohjelman sisällön toteutuksessa. Lisäksi puhujat saavat ruokalipun käytettäväkseen festivaalin ruokakojuissa esiintymispäivänä. Ohjelmanumeron tuottaja saa myös näkyvyyttä ohjelmanumeron viestinnän yhteydessä. 

Asiaohjelmatuottaja vastaa ohjelmanumeronsa sisällöstä ja osallistujista, ohjelman juoksutuksesta ja mahdollisesta tulkkauksesta. Ohjelmatuottaja vastaa yleensä myös esiintyjien kuluista, kuten matkoista, majoituksesta ja palkkioista. Festivaali voi kuitenkin osallistua muutaman kansainvälisen puhujan majoitus- ja matkakuluihin. 

Sparrausaamiainen

Järjestämme asiaohjelmatuottamisesta kiinnostuneille tahoille sparrausaamiaisen torstaina 7.11.2019 kello 9.  Tilaisuudessa käymme yhdessä läpi asiaohjelmaehdotuksia ja työstämme ideoita. Suosittelemme tilaisuutta kaikille organisaatioille, jotka aikovat tuottaa asiaohjelmaa festivaalille. Ilmoittaudu mukaan aamiaiselle!

Lue lisää ohjelmayhteistyö-sivulta. Lisätietoja antaa ohjelmapäällikkö.