Ystävyysseurat ja vapaaehtoistyö

Finland Hindi Association

Paikkanumero 170

Finland hindu association (NGO) promotes indian culture

Kansainvälisen Vapaaehtoistyön Verkosto & Eurodesk Finland

Paikkanumero 67

Kansainvälisen Vapaaehtoistyön Verkostoon kuuluvat Allianssin nuorisovaihto, Kansainvälinen vapaaehtoistyö ry (KVT) ja Maailmanvaihto ry – ICYE Finland. Verkoston jäsenet lähettävät vapaaehtoistyöntekijöitä ulkomaille paikallisiin ruohonjuuritason hankkeisiin ja vastaanottavat vapaaehtoistyöntekijöitä Suomeen. Suomessa mukaan voi tulla kotikansainvälistymään verkoston vapaaehtoistoimintaan. Verkoston jäsenet toimivat nuorisotiedotusverkosto Eurodeskin lähettiläinä Suomessa.

Marokkolais Sahrawin Al sawaed yhdistys

Paikkanumero 68

Raittiuden Ystävät

Paikkanumero 145

Toimintaa alkoholivapaan vapaa-ajan puolesta. Puhelinpalvelussamme tarjoamme keskusteluapua päihteettömyyteen pyrkimisessä.

Pelastusarmeija

Paikkanumero 146

Pelastusarmeija on kristillinen yhteisö ja hyväntekeväisyysjärjestö, joka tekee sosiaalista auttamistyötä yhteiskunnan vähävaraisten ja syrjäytyneiden hyväksi. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisesti – hengen, sielun ja kehon tarpeissa. Jo aivan alusta lähtien toiminta-ajatuksenamme onkin ollut: soppaa, saippuaa ja sielunhoitoa.

Suomi-Nicaragua-seura

Paikkanumero 66

Suomi-Nicaragua-seura ry ystävyysseuratoimintaa jo vuodesta 1981!

Suomi-Syyria Ystävyysseura

Paikkanumero 173

Suomi-Syyria Ystävyysseuran toiminnan tavoitteena on arabiankielisen väestön Suomeen kotoutumisen edistäminen ja helpottaminen. Tavoitteena on lisäksi lähentää Suomen ja Syyrian kansoja ja edistää niiden keskinäistä vuorovaikutusta. Syyrian kriisin aikana yhdeksi toimintamuodoksi on tullut myös osallistuminen maan olojen tuntijana Syyrian tilannetta koskevaan keskusteluun suomalaisessa mediassa sekä kriisistä kärsineiden auttaminen sekä Suomessa että Syyriassa.

Tanzania Connection Finland

Paikkanumero 40

Tunne rintasi

Paikkanumero 43

Tunne rintasi ry haluaa edistää rintaterveyttä ja rintasyövän varhaista toteamista tarjoten tietoa rintaterveellisistä valinnoista, rintasyövän oireista ja omatarkkailusta. Tietoa löytyy 18 eri kielellä. Tervetuloa tutustumaan ja juttelemaan kanssamme!