Kaksi henkilöä festaripaidoissa poseeraavat kameralle.
Kuva Sami Sorasalmi.

Hae viestintäharjoittelijaksi festaritiimiin

Maailma kylässä -festivaali on vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali. Tapahtuma innostaa toimimaan rohkeasti oikeudenmukaisen maailman ja kestävän kehityksen puolesta. Vuonna 2023 Suvilahteen muuttaneessa tapahtumassa on vuosittain noin 50 000 festivaalikävijää, reilut 200 näytteilleasettajaa ja noin 75 kulttuuri- ja asiaohjelmanumeroa.

Vuonna 2025 festivaali järjestetään 24.–25.5. Helsingin Suvilahdessa teemalla Rauha. Festivaalin pääjärjestäjä on Fingo ry, joka on noin 260 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntijajärjestö. Lue lisää festivaalista: www.maailmakylassa.fi.

Maailma kylässä -festivaalin tuotantotiimi hakee viestintäharjoittelijaa palkalliseen ja kokopäiväiseen tehtävään 8.1.–10.6.2025. Harjoittelu tulee suorittaa osana ammattikorkeakoulun tai yliopiston opintoja.

Viestintäharjoittelijan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti ohjelmaesittelytekstien kirjoittamista ja teksteihin, kuviin ja muihin sisältöihin liittyvää koordinointia, verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa, sosiaalisen median markkinointia sekä muissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä avustamista.

Viestintäharjoittelijalta edellytetään erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa sekä aitoa innostusta sosiaalisen median kanavia ja sisällöntuotantoa kohtaan. Hakijalta toivotaan kokemusta viestinnän tehtävistä, sosiaalisen median tuotannosta organisaatiolle sekä festivaali- ja tapahtuma-alalta.

WordPressin ja Office-ohjelmien tuntemus, hyvä englannin kielen taito ja kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien perusteiden osaaminen ja toimittajatyökokemus ovat eduksi. Myös hyvät sosiaaliset taidot, paineensietokyky sekä ymmärrys isojen kokonaisuuksien hallinnasta ovat omiaan auttamaan tehtävien hoitamisessa.

Harjoittelijalle maksetaan 1 399 euron kuukausipalkkaa. Harjoittelija saa tarvittavat työvälineet työnantajalta.

Hakemukset 31.10. mennessä

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia ansioluetteloineen viimeistään 31.10.2024 sähköpostilla info@maailmakylassa.fi. Otsikkokenttään: viestintäharjoittelija. Hakemukseen tulee liittää lisäksi kaksi lyhyttä tekstinäytettä sekä esimerkiksi kuvakaappauksina tai muina tiedostoina toimitettavat kaksi esimerkkiä itse tehdyistä sosiaalisen median sisällöistä. Haastattelut ja valinnat tehdään marraskuun aikana. Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä ja toivomme hakijoiksi kaikenikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lisätietoa harjoittelusta antaa festivaalin viestintäpäällikkö Nelli Korpi, nelli.korpi@fingo.fi tai 050 317 6698 (ei tavoitettavissa 2.–4.10. tai 14.–18.10.).