Graafinen kuva Kattilahallista.

HelsinkiMissio

P567

HelsinkiMissio tekee työtä, jotta joku päivä yksinäisyyttä ei olisi. Lähde vapaaehtoisena mukaan tekoihin yksinäisyyttä vastaan!

Yksinäisyyttä on kaikkialla. Se ei katso sukupuolta, asemaa, ikää tai suuntausta. Jokainen voi kohdata yksinäisyyttä jossain vaiheessa elämäänsä – ehkä kerran tai useammin, joskus vähän tai enemmän.

HelsinkiMissio tekee työtä, jotta joku päivä yksinäisyyttä ei olisi. Siihen emme kuitenkaan yksin pysty, siihen tarvitaan kaikkia. Liity joukkoomme – yhdessä yksinäisyys voitetaan.

HelsinkiMissio on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö. Tehtävämme on vähentää yksinäisyyttä ja lisätä hyvinvointia. Olemme toimineet tänä vuonna 140 vuoden ajan. Tunnemme yksinäisyyden ja tiedämme keinot sen voittamiseksi.

Toimimme lähes sadan ammattilaisen ja tuhannen vapaaehtoisen voimin. Kohtaamme, tuemme ja autamme vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tarjoamme yksinäisyyttä lievittäviä palveluja valtakunnallisesti sekä mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisena kohtaamaan muita.

Vapaaehtoisemme ja ammattilaisemme tukevat ja auttavat nuoria, aikuisia, perheitä ja senioreja monin tavoin. Vapaaehtoistoimintamme tarjoaa useita mahdollisuuksia osallistua, vaikuttaa ja auttaa. Kaikki apumme on luottamuksellista ja maksutonta.

Kutsumme kaikki tekoihin yksinäisyyttä vastaan. Tavoitteemme on, että kukaan ei jää yksin.

www.helsinkimissio.fi