Kuva: Pelastakaa Lapset.

Pelastakaa Lapset

A111

Pelastakaa Lapset on maailman johtava sitoutumaton lapsijärjestö, joka saa aikaan välittömiä ja pysyviä muutoksia lasten elämässä.
Kun yhteiskunta kohtaa kriisin, lapset ovat kaikkein haavoittuvimmassa asemassa.Me olemme lasten ja perheiden tukena luonnonkatastrofeissa, onnettomuuksissa, ja muissa kriisi- ja häiriötilanteissa niin Suomessa kuin maailmalla.

Maailma kylässä -festivaalilla pääset tutustumaan erityisesti valmiustoimintaamme, sillä perustamme näytteilleasettajapisteellemme Lapsiystävällisen tilan. Kriisitilanteessa Lapsiystävällinen tila tukee lapsia ja perheitä esimerkiksi evakuointikeskuksessa, hätämajoituksessa tai turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa luoden lapsille turvallisen paikan hengähtää ja leikkiä.

Tervetuloa kuulemaan valmiustoiminnasta ja lasten auttamisesta kriisitilanteessa sekä leikkimään, piirtämään ja askartelemaan kanssamme!
Pelastakaa Lapset tekee töitä lapsen oikeuksien edistämiseksi yli 100 maassa joka ikinen päivä, yli 100 vuoden kokemuksella. Olemme ensimmäisten joukossa paikalla haastavimmissakin tilanteissa, siellä missä lasten eriarvoisuus on suurinta ja olosuhteet vaikeimmat. Jatkamme työtämme, kunnes meitä ei enää tarvita.

Koska lasten tulevaisuus alkaa nyt.