Kuvitus, jossa oranssilla taustalla kolme valkoista telttaa ja liloja ihmishahmoja niiden edessä.

Tutustu Ruandaan

T601

Tutustu Ruandaan ja koe ainutlaatuisia elämyksiä!

Maailma Kylässä -festivaalilla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa Ruandan kiehtovaan maailmaan. Tule kokemaan maan upea luonto, lämminhenkinen kulttuuri ja ystävälliset ihmiset. Koe ainutlaatuisia seikkailuja gorilloiden luona, Kivujärven aalloilla ja Nyungwen metsän siimeksessä. Tutustu myös Akageran luonnonpuiston upeaan luontoon ja eläimistöön. Löydä kiehtovia kulttuurikokemuksia ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia kehittyvässä maassa. Tervetuloa!

Ruanda on täydellinen kohde seikkailunhaluisille matkailijoille. Vaella Virunga-vuoriston upeissa maisemissa ja tutustu vuorigorilloihin. Koe safarin jännitys Akageran kansallispuistossa ja näe leijonia, norsuja, sarvikuonoja ja kirahveja sekä rentoudu Kivujärven turkoosin veden äärellä.

Ruanda on yksi Afrikan turvallisimmista maista, joten voit nauttia kokemuksistasi huoletta. Maan avoin ja ystävällinen ilmapiiri tekee siitä erinomaisen paikan tutustua uusiin ihmisiin ja kokea paikallisen kulttuurin rikkauden.

Löydä lukuisia yhteistyömahdollisuuksia Ruandassa. Maan kasvava talous ja kehittyvä infrastruktuuri tarjoavat houkuttelevia sijoituskohteita. Yhteistyömahdollisuuksia löytyy esimerkiksi koulutuksen, kulttuurin, terveydenhuollon ja liike-elämän alalta.

Ruanda on paljon enemmän kuin pelkkä kaunis maa. Se on kiehtova sekoitus perinteitä ja modernia elämää. Nauti herkullisista kahvi- ja teemakuelämyksistä, tutustu värikkäisiin käsityötuotteisiin ja vie kotiin ainutlaatuisia matkamuistoja.

Tule tutustumaan Ruandaan ja löydä uusia elämyksiä!