Kuvitus, jossa henkilö syö ruoka-annosta. Lila tausta.

Caminito

F311

Caminito Oy valmistaa Espoossa Suomenojalla artesaanijäätelöitä ja -sorbetteja. Siis lähiruokaa parhaimmillaan! Festivaalilla pääset maistamaan niin vegaanisia kuin laktoosittomia jäätelöherkkujamme. Rakastamme luonnollisia raaka-aineitamme ja olemme ylpeitä allergeenivapaasta valikoimastamme. Tervetuloa herkuttelemaan!

Caminito Oy on perheyritys, joka aloitti toimintansa 2008. Erikoistumme Private Label-jäätelöiden ja sorbettien valmistukseen Espoon tuotantotilassamme, missä teemme myös omalla Caminito-merkillämme jäätelöitä. Caminito noudattaa vaativaa BRC-laatusertifikaattia, minkä vuoksi pystymme jäljittämään kaikki raaka-aineemme niiden valmistustehtaille asti.

Mielestämme jäätelöhetki on jakamista varten ja kaikkien tulee voida nauttia jäätelöstä yhdessä. Siksi yksi erikoisuuksistamme onkin Free from-allergeenivapaiden tuotteiden valmistus. Tuotantotilamme on täysin pähkinätön, kananmunaton ja gluteeniton. Tuotteen ei kuitenkaan tule olla mauton. Tämä taataan korkealaatuisilla aidoilla hedelmä- ja marjapyreillä, belgialaisella suklaalla ja kaakaolla sekä Tahitin vaniljalla, jos nyt mainitaan muutamia lempiraaka-aineistamme. Kiinnostuitko? Tule käymään pisteellämme, kerromme mielellämme lisää!