Kuvitus, jossa basaarimyyntituotteita lilalla taustalla.

Taide & rela

B231

Myyn voimaeläinmaalauksiani sekä niiden pohjalta tehtyjä voimaeläintuotteita: vanerikoruja, tarjottimia, taidejulisteita, ja Kesytön viisaus -voimaeläinkortteja. Lisäksi myynnissä käsintehtyjä kivihelmi-maloja ja uniikkeja monotypia-printtejä. Kaikki tuotteet ovat omaa tuotantoani.

Taide & rela on yhden naisen, Suomen maaseudulta käsin toimiva taide- ja hyvinvointialan yritys. Yrityksen taide-puolen tuotantoon kuuluvat Voimaeläinmaalaukset on maalattu Kesytön viisaus -voimaeläinkortteja varten tekemieni digitaalisten designien pohjalta. Niissä voimaeläimeen yhdistyy aina jokin eläimen luontoa kuvaava viesti. Kortit on painettu Suomessa.

Lopullinen, vaneripohjalle maalattu voimaeläinmaalaus on tavallaan fuusio perinteistä akryylimaalausta, digimaalausta, digitaalista kuvankäsittelyä ja valokuvaa. Maalaukset ovat ripustusvalmiita, singneerauksen lisäksi olen myös kirjoittanut jokaisen eläimen viestin taulun takapuolelle.

Tuon myyntiin myös voimaeläinmaalusteni pohjalta tehtyjä, vanerisia koruja:
Korut on tehty käsityönä Suomessa, omassa yrityksessäni. Koruissa käytetty koivuvaneri on sertifioitua Suomalaista puuta. Korujen vaneriosat on sekä tulostettu että laserleikattu Suomessa.

Puuosien Sertifioinnit tarkoittavat, että tuotannossa metsien käsittely ja hoito on taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisti kestävää. Pyrkimyksenä säilytettää luonnon monimuotoisuus myös tuleville sukupolville.

Vaneriset tarjottimet, joihin on tulostettu voimaeläinmaalausten kuvia, ovat myös kokonaan valmistettu Suomessa, suomalaisesta sertifioidusta koivuvanerista. Kivihelmi-malat ovat omassa yrityksessäni käsin tehtyjä.