Kuvitus, jossa oranssilla taustalla kolme valkoista telttaa ja liloja ihmishahmoja niiden edessä.

Finnpartnership

T607

Finnpartnership edistää Suomen ja kehittyvien markkinoiden välistä liiketoimintaa, jonka ytimessä on positiivisten kehitysvaikutusten luominen kohdemaissa.

Finnpartnership on ulkoministeriön rahoittama ja Finnfundin hallinnoima liikekumppanuusohjelma, jonka palvelut ovat ilmaisia niin suomalaisille kuin kehittyvien markkinoiden toimijoille.

Finnpartnershipin toiminta tähtää kehityksen vauhdittamiseen globaalissa etelässä kestävän liiketoiminnan myötä. Ohjelman kautta luodaan erityisesti kestäviä ja vastuullisia työpaikkoja.

Ohjelman tarkoituksena on jakaa riskejä, joita liiketoiminnan aloittamiseen kehittyvillä markkinoilla voi liittyä. Käytännössä Finnpartnership tukee liiketoimintaa ja -kumppanuuksia, joilla pyritään tuottamaan myönteisiä kehitysvaikutuksia kohdemaassa. Finnpartnership tarjoaa kehittyvistä markkinoista kiinnostuneille suomalaisille yrityksille ja organisaatioille liikekumppanuustukea, joka on taloudellinen avustus liiketoiminnan ensivaiheisiin sekä olemassa olevan liiketoiminnan kehittämiseen kohdemaissa. Lisäksi ohjelman tarjoama B2B Matchmaking -palvelu yhdistää suomalaiset ja kehittyvien markkinoiden toimijat. Suomalaisyritykset voivat etsiä liikekumppaneita ja löytää tietoa yli 170 kehittyvien markkinoiden yrityksestä Finnpartnershipin B2B Matchmaking -tietokannasta.