Kuvitus, jossa oranssilla taustalla kolme valkoista telttaa ja liloja ihmishahmoja niiden edessä.

Together Platform

T624

Together Platform on voittoa tavoittelematon sosiaalisen median organisaatio, jota pyörittävät eri taustoista ja kulttuureista tulevat ihmiset. Perustimme organisaation joulukuussa 2018, ja olemme ihmisoikeusaktivistien ja vapaaehtoisten ryhmä, joka kasvaa päivä päivältä. Joukkomme koostuu akateemikoista, opettajista, toimittajista, virkamiehistä ja työläisistä, jotka arvostavat demokraattisia ihanteita ja yleismaailmallisia ihmisoikeuksia.

Tavoitteenamme on:
– Puolustaa oikeutta elämään, lainvalvontaan, yksityisyyteen, ilmaisunvapauteen, ajatuksen-, puheen- ja uskonnonvapauteen, sekä yhdistymisvapauteen, kuten on määritelty Yleismaailmallisessa ihmisoikeuksien julistuksessa ja Euroopan ihmisoikeussopimuksessa, ilman rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon tai poliittiseen ideologiaan tai mihinkään muuhun uskomukseen liittyviä eroja.

– Estää kansanmurha, ihmiskuntaa vastaan tehty rikos, kidutus ja pahoinpitely, syrjintä.

– Hyödyntää kaikkia ihmisoikeusmekanismeja ja -järjestelmiä, joita voidaan käyttää niiden ihmisoikeuksien suojaamiseen ja edistämiseen, joiden äänet hiljennetään nykyään Turkissa ja tulevaisuudessa muualla maailmassa.