Kuvitus, jossa oranssilla taustalla kolme valkoista telttaa ja liloja ihmishahmoja niiden edessä.

Kyläradio

T623

Kyläradio on välittänyt festivaalin tunnelmia jo vuodesta 2015! Kyläradio on äänessä 4-5 tuntia kumpanakin festivaalipäivänä. Lähetystä voi kuunnella paikan päällä livenä, Lähiradion taajuudelta 100,3 MHz tai mieletontavaloa.fi -sivuilta.

Kyläradion toimituksesta ja tekniikasta vastaavat Sosped-säätion Mieletöntä valoa -toiminnan osallistujat. Toiminnassa haasteellisessa tilanteessa olevat nuoret aikuiset tekevät erilaisia mediatöitä.

Mieletöntä valoa on osa Sosped-säätiötä. Sosped-säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, joka kohtaa ihmisen muutosvaiheessa – uudella ja vaikuttavalla tavalla. Sosped-säätiön ydin on vertaisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tuotteemme on hyvinvointi ja sen edistäminen. Teemme työtämme sosiaalipedagogisella otteella. Arvostamme kokemusasiantuntijuutta. Sosped-säätiö toimii valtakunnallisesti useilla paikkakunnilla. Toimintaamme löytyy yli 20 paikkakunnalta.

Sosped mahdollistaa monimuotoista ja eri kohderyhmille suunnattua vertaisuuteen pohjautuvaa toimintaa. Osaamisemme keskittyy etenkin toiminnallisiin riippuvuuksiin, sosiaaliseen toimintakykyyn ja monipuoliseen kehitystoimintaan.

Tutustu: sosped.fi