Kuvitus, jossa oranssilla taustalla kolme valkoista telttaa ja liloja ihmishahmoja niiden edessä.

Keuda

T626

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa.

Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keuda tukee opiskelijoiden ammatillista edistymistä ja yrityskumppaneiden liiketoimintaa tarjoamalla yksilöllistä koulutusta ja räätälöityjä kehittämispalveluja.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys näkyy Keudan strategiassa usealla tasolla. Tällä pyrimme vastaamaan niihin haasteisin, joita muuttuva toimintaympäristömme aiheuttaa. Pyrimme myös ottamaan vastuuta globaaleista haasteista ja toimimaan aktiivisina ilmasto- ja ympäristötyössä. Olemme vastuullisia toimissamme niin opiskelijaa, ympäröivää yhteiskuntaa kuin ympäristöä kohtaan. Tavoitteenamme on kouluttaa opiskelijoitamme ympäristövastuullisiksi ammattilaisiksi.

Keudaan voit hakea opiskelijaksi läpi vuoden, jatkuvan haun kautta. Haluatko lisätietoa Keudan koulutustarjonnasta? Koko Keudan koulutustarjonnan löydät oppilaitoksen omilta sivuilta Keuda.fi.