Kuvitus, jossa henkilö syö ruoka-annosta. Lila tausta.

Rannagor

F340t

Rannagor tarjoaa sinulle autenttisen matkan bengalilaisen keittiön makumaailmaan. Rannagor on bengalin kieltä ja tarkoittaa suomeksi kotikeittiötä tai tarkemmin kodissa paikkaa, jossa ruoka valmistetaan. Kirjaimellisesti ”ranna” tarkoittaa ruuanlaittoa ja ”gor” tarkoittaa huonetta tai kotia. Rannagor on käsite, joka on bengalilaisen kodin keskiössä ja yhdistyy positiivisia tunteita herättävään lempikotiruokaan.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden päästä osaksi tätä kokemusta. Olemme valmistelleet sinulle ruokakokemuksen, joka rakentuu aidon bengalilaisen ruuan ja ystävällisen palvelun ympärille. Tarjoamamme ruoka on samaa kotiruokaa, mitä paikalliset syövät kotimaassamme Bangladeshissa, mutta ravintolatwistillä. Esimerkiksi teemme tarjoamaamme rotileipään kaiken taikinasta asti itse. Käytämme kausien mukaan vaihtuvia vihanneksia. Osa tarjoamistamme bangladeshilaisista vihanneksista on sellaisia, joita suomalaisista marketeista ei saa. Pystymme siis tarjoamaan sinulle jotain uniikkia aina, kun tulet meille syömään.

Bengalilaisessa ruuassa maistuu rikkaat mausteet. Tämä ei tarkoita, että kaikki annokset olisivat erityisen tulisia. Valikoimasta löytyy kuitenkin aina jotain myös tulisemman ruuan ystäville. Kokkimme voi myös pyynnöstäsi taikoa annoksiin enemmän tai vähemmän tujausta.