Kuvitus, jossa oranssilla taustalla kolme valkoista telttaa ja liloja ihmishahmoja niiden edessä.

Spartacus -säätiö

T610

Spartacus-säätiö toimii oikeudenmukaisuuden, solidaarisuuden, rauhan, ihmisoikeuksien ja ympäristön eteen Suomessa, Euroopassa ja globaalisti.

Spartacus-säätiön teltalla on mahdollista kuulla ja keskustella yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tehtävästä työstä oikeudenmukaisuuden, solidaarisuuden, rauhan, ihmisoikeuksien ja ympäristön eteen Suomessa, Euroopassa ja globaalisti. Tähän työhön kutsumme myös sinut mukaan! Kuulemme mielellään myös ideoita ja ajatuksia toiminnan vahvistamiseksi. Myymme teltallamme kirjoja ja muita tuotteita sekä jaossa on myös erilaisia materiaaleja. Tervetuloa teltallemme!

Spartacus-säätiö on vuonna 1989 rekisteröity säätiö, jonka tarkoituksena on edistää ja tukea kommunistisen ja työväenliikkeen poliittista, opinto- ja tutkimus-, kulttuuri-, tiedotus- ja kansainvälistä toimintaa. Säätiö järjestää solidaarisuusprojekteja, tutkimus- ja opintoprojekteja sekä rahankeräyksiä. Säätiö ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja.

Spartacus-säätiö on yleishyödyllinen yhteisö, joka ei harjoita kaupallista liiketoimintaa. Säätiöllä on kehitysyhteistyöhankkeita ja se on Fingon jäsenjärjestö. Spartacus-säätiöllä on myös Eurooppa-tiedotukseen liittyviä hankkeita.