Kuvitus, jossa henkilö syö ruoka-annosta. Lila tausta.

Villi / Finn Spring

F328

Tervetuloa maistamaan uusia Villi Vitamiinivesiä ja Vichyjä! Vastuulliset lähdevesipohjaiset juomat tarjoaa perheyritys Finn Springiltä Toholammilta. Villi Vitamiinivesi -tuotesarjan juomissa on paljon hyvää mutta vähän kaloreita!

UUSI VILLI VITAMIINIVESI MANGO-MAGNESIUM
Uusi maku Villi Vitamiinivesi Tyyni mango-magnesium on rauhoittava* juoma, jossa on reilusti vaikuttavia ainesosia.

Pullollinen sisältää magnesiumglukonaattia 40 % sekä foolihappoa, niasiinia, biotiinia, B6- ja B12-vitamiinia 50 % päivittäisen saannin vertailuarvosta. Tuote on vähäsokerinen ja sisältää vain 2,4 g/100 ml hedelmäsokeria.

*Magnesium, foolihappo, niasiini, biotiini, B6- ja B12-vitamiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja. Suositellaan tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

UUSI VILLI VICHY VADELMA-KARHUNVATUKKA
Villi Vichy vadelma-karhunvatukka on Vichy-tuoteperheen uusin tulokas! Pehmeä vadelma ja hurmaava karhunvatukka muodostavat yhdessä herkullisen marjaisan kokonaisuuden.

Vichymme ovat raikkaita janonsammuttajia kuuminakin kesäpäivinä. Niissä on mukana sopivasti suolaa (0,1 g/100 ml).

VILLI ON VASTUULLINEN JUOMABRÄNDI KESKIPOHJALAISELTA PERHEYRITYKSELTÄ
Villi on keskipohjalaisen perheyritys Finn Springin juomabrändi, jonka valikoimaan kuuluvat Villi Vitamiinivedet, Villi Vichyt ja Villi Lähdevedet.

Puhtaan suomalaisen luonnon inspiroimat Villivedet vievät nauttijansa makumatkalle niin kippuraisille metsäpoluille kuin villiin puutarhaankin. Villivedet valmistetaan Toholammilla Multilan luonnonlähteen veteen.

Villivedet pakataan kokonaan kierrätetystä muovista valmistettuihin pulloihin uusiutuvaa energiaa käyttäen, ja juomien hiilijalanjälki hyvitetään kokonaisuudessaan. Villin on luonut perheyrityksen nuorempi sukupolvi, jolle vastuullisuus ja ympäristöstä huolehtiminen ovat aina olleet kiinteä osa maailmankuvaa.