Kaksi henkilöä hymyilee kameralle.
Kuva: Martiina Woodson.

YMCA Peace & Sport

A114

YMCA Peace and Sports -alue kutsuu festarikävijät pelaamaan katufudikseen ja runoilemaan rap-työpajaan! Suomen NMKY:n Liitto, Helsingin NMKY:n Yökoris ja YMCA Peacemakers -nuoret rakentavat Maailma kylässä -festivaaleille kokonaisen toiminta-alueen. Luvassa kestävän kehityksen bingoa, rauhaa ja rakkautta, loungessa hengailua sekä perheen pienimmille babyfudista ja kasvomaalauksia! Tunnelmasta vastaa oma DJ!

Työpajojen ja muiden ohjelmien aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Suomen NMKY:n Liitto tekee työtä nuorten hyvinvoinnin, vaikuttamismahdollisuuksien, kestävän tulevaisuuden ja rauhan edistämiseksi. Suomen NMKY on osa maailmanlaajuista YMCA-liikettä, joka toimii 120 maassa.

Toteutamme Nuoret, rauha ja toimeentulo -kehitysyhteistyöohjelmaamme YMCA-kumppaneiden kanssa Etiopiassa, Gambiassa, Keniassa, Libanonissa, Palestiinassa ja Ukrainassa sekä tuemme YMCA:n Afrikan kattojärjestön alueellista yhteistyötä. Osana kehitysyhteistyöohjelmaamme suomalaiset paikallisyhdistyksemme toteuttavat globaalikasvatusta nuorisotyössä. Ohjelma saa rahoituksensa Suomen ulkoministeriöltä.

Suomen NMKY:n Liitto on sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon toimija. Jäsenyhdistyksemme noin 30 paikkakunnalla Suomessa tekevät nuorisotyötä ja tarjoavat harrastustoimintaa.