Kuvitus, jossa henkilö syö ruoka-annosta. Lila tausta.

Momo House Kallio

F319

Momo House tarjoaa festivaalilla elävän ja aidon nepalilaisen ruokaelämyksen. Värikäs ja kutsuva ruokakojumme tarjoaa suussa sulavan valikoiman perinteisiä nepalilaisia katuruokia. Ruokalistallamme on juuri valmistettuja nyyttejä (momo), joista jokainen on täytetty sekoituksella aromaattisia mausteita ja ainesosia, sekä  paistettua riisiä ja chowmeinia (paistettuja nuudeleita), jotka on kypsennetty täydelliseksi. Asiakkaat voivat uppoutua Kathmandun makuihin, kun he nauttivat näistä herkullisista ruuista, jotka on valmistettu rakkaudella ja aitoudella. Kojumme ei tarjoile vain ruokaa, vaan myös jakaa tarinoita Nepalin rikkaasta kulinaarisesta perinnöstä luoden ikimuistoisen kulttuurikokemuksen kaikille osallistujille. Tule mukaan kojullemme ja lähde gastronomiselle matkalle Nepalin sydämeen, tänne Suomeen.

”Momo House: Kulinaarinen seikkailu Nepalista Suomeen”

Tapaa sydän ja sielu Momo Housen takaa – 8 ystävän ryhmä, jotka ovat nyt yhdessä Momo Housen perustajia, joita sitoo vuosikymmenen kestänyt ystävyys, joka on solmittu Suomen kauniissa maisemissa. Helsingissä yhdistyneet ystävykset eri puolilta Nepalia kokoontuivat alun perin hakemaan korkeakoulutusta. Heidän toveruutensa vahvistui yhteisten intohimojen vuoksi jalkapalloa kohtaan ja kotimaansa nostalgisista mauista. Juuri tämä yhteinen rakkaus heidän kulttuuriinsa, erityisesti MoMosiin – nepalilaisen keittiön peruselintarvike, johti Momo Housen perustamiseen.

Jokainen perustaja tuo ainutlaatuisen näkökulman Nepalin kulinaarisiin perinteisiin, mikä tekee Momo Housesta erilaisten makujen ja reseptien sulatusuunin. He lähtivät kulinaariselle matkalle esitelläkseen MoMoja Suomeen, ei vain ruokana, vaan maistiaisena perinnöstään ja nautinnosta yhteisistä lapsuusmuistoistaan. Heidän ruokalistansa on kunnianosoitus Kathmandun katuruuille.

Festivaalilla Momo House luo elävän ja aidon nepalilaisen ruokakokemuksen. Väreillä ja lämmöllä koristeltu koju on enemmän kuin vain paikka maistella herkullista ruokaa, se on kutsu uppoutua Nepalin kulttuuriin ja tarinoihin. Osallistujat voivat odottaa juuri valmistettuja momoja, joista jokainen on nippu rakkaudella valmistettuja makuja ja muita herkkuja, jotka on valmistettu täydelliseen annokseen. Momo Housen tiimi pyrkii jakamaan muutakin kuin ruokaa; he haluavat jakaa palan Nepalia, tarinoitaan ja kulinaarisen matkan, joka resonoi jokaisen pureman kanssa.

Tule mukaan tälle festivaalille unohtumattomalle matkalle Nepalin sydämeen, tänne Suomeen. Momo House ei ole vain ruokaa; Kyse on jaetusta kokemuksesta, perinnön juhlistamisesta ja todistuksesta ystävyyden siteistä.