Graafinen kuva Kattilahallista.

Suomen Hostellijärjestö

P558

Suomen Hostellijärjestö ry on yleishyödyllinen hostellitoiminnan keskusjärjestö, jonka verkostoon kuuluu yli 50 hostellia ympäri Suomen. Hostellijärjestön jäseninä on noin 30 valtakunnallista järjestöä, joiden jäsenet saavat 10% majoitusalennuksen verkoston kotimaan hostelleissa.

Hostellijärjestö ja sen hostellit ovat osa maailmanlaajuista Hostelling International (HI) hostellien verkostoa, johon kuuluu noin 3000 hostellia lähes 60 maassa.

Hostellikortilla saat säästöä majoituksesta, ja riippuen siitä, matkustatko ainoastaan Suomessa vai myös ulkomailla, voit valita Kotimaan hostellikortin tai Kansainvälisen hostellikortin. Molemmilla korteilla saat 10% majoitusalennuksen verkostomme hostelleissa Suomessa, ajankohtaisia reissuvinkkejä ja tietoa yksilöllisistä majoitusvaihtoehdoista sekä useita muita hostellikorttietuja Suomessa.

Kansainvälisellä hostellikortilla saat näiden etujen lisäksi majoitusedun myös ulkomailla Hostelling International (HI) hostellissa sekä paljon muita kansainvälisiä hostellikorttietuja.