Ramithawi keikalla.
Kuva: Alex Ramírez.

Maailman Kuvalehden festarietkot: Susani Mahadura ja Ramithawi

To 23.5.2024 19.00-22.00
Lisää kalenteriin

Ohjelman tuottaa

Maailman Kuvalehti

Maailman Kuvalehden festarietkojen vieraina nähdään toimittaja Susani Mahadura ja venezuelalaissyyrialainen laulaja-lauluntekijä Ramithawi. Etkoklubilla juhlitaan tuoretta Maailman Kuvalehden numeroa, jonka teemana on valta.

Illan aloittaa toimittaja Susani Mahaduran haastattelu. Hänen uusi podcastinsa, Burn out, on ollut yksi alkuvuoden puhutuimpia ja kuunnelluimpia. Mahaduraa haastattelee Maailman Kuvalehden päätoimittaja Anni Valtonen.

Illan esiintyjänä on venezuelalaissyyrialainen laulaja-lauluntekijä Ramithawi. Helsingissä ja Tbilisissä vuorotellen asuvan Ramithawin musiikki on sekoitus latinalaisamerikkalaista kansanmusiikkia, Lähi-idän vivahteita ja punkia. Yhdessä perkussionisti Jani Lehtioksan ja kontrabasisti Javi Sánchezin kanssa Ramithawi tulkitsee kauniin karheita laulujaan kodista, sodasta, vihasta ja rakkaudesta. Lauluissa kuullaan niin espanjaa, arabiaa, suomea kuin englantiakin. Ramithawi rikkoo kielellisiä rajoja saadakseen yhteyden kuulijoihinsa syvemmällä tasolla, ohi kansallisuuksien ja ihmisten erilaisten taustojen.

Ennen esiintymistään Ramithawi availee elämänpolkuaan ja lyriikoiden taustoja keskustelussa Anni Valtosen kanssa.

Vapaa pääsy. Klubilla on jaossa uutta lehteä, ja paikallaolijoilla on mahdollisuus lunastaa poikkeuksellinen tilaustarjous.

19.30 Susani Mahaduran haastattelu
20.00 Ramithawin haastattelu
21.00 Ramithawin konsertti

Tanner, Hämeentie 11, 00530 Helsinki
K-18, vapaa pääsy