Värikäs kollaasi, jossa kolme jäsentä hymyilee ja katsoo kameraan.
Lastenkonsertti Indaba. Kuva: Ayla Brinkmann.

Lastenkonsertti Indaba

La 25.5.2024 11.15-12.00
Lisää kalenteriin

Ohjelman tuottaa

Fingo

Lastenkonsertti Indaba on lämminhenkinen ja energinen show, jossa esiintyjät ja yleisö kohtaavat. Esityksessä lauluun yhdistyvät improvisaatio, perkussiogroovet sekä freestyle-tanssi. Rytmeissä kuullaan vaikutteita tansanialaisesta perinnemusiikista sekä modernista eteläafrikkalaisesta house-musiikista.  

Konsertissa pureudutaan kysymyksiin identiteetistä. Miten yhteen ihmiseen mahtuu monta identiteettiä? Entä kuka saa kertoa ihmisen tarinan? Esityksen kantava ajatus on, että paras tietäjä ja tarinankertoja on ihminen itse. Konsertti rohkaisee lempeästi jokaista kertomaan oman tarinansa haluamallaan tavalla.

Indaba-lastenkonsertissa on kyse nähdyksi ja kuulluksi tulemisesta – ja samalla toisten näkemisestä ja kuuntelemisesta.

Olemme kaikki omanlaisiamme kukkia maailma-nimisessä puutarhassa. Mitä erilaisempia olemme, sitä kauniimmalta se näyttää.

Kasheshi Makena

Indaba tarkoittaa zulun kielellä kokoontumista, jossa ihmiset päättävät heitä itseään koskevista asioista. Sana on vakiintunut osaksi myös muita eteläafrikkalaisia kieliä.

Indabassa esiintyvät muusikko Ayla Brinkmann (FIN/RSA), multi-instrumentalisti Kasheshi Makena (TZA/FIN) sekä tanssija ja dj Pietari Kauppinen (FIN/ETH). Esiintyjiä yhdistää suomalaisafrikkalainen tausta sekä intohimo tehdä kiinnostavaa ja ajankohtaista lastenkulttuuria.

Esityksessä käytetään ainakin suomen, englannin, sekä swahilin kieltä.