Aktivismiin viittaava kuvakollaasi.
Kuva: Eettisen kaupan puolesta ry. Puhujien kuvat: Jere Satamo ja Natalia Kallio.

PERUUNTUNUT Miksi jokaisen kannattaa olla aktivisti?

Su 26.5.2024 17.35-18.00
Lisää kalenteriin

Ohjelman tuottaa

Eettisen kaupan puolesta ry

Ohjelma on peruuntunut.

Jos otat pieniä askeleita sinulle tärkeiden asioiden puolesta, aktivismi saa sinusta nopeasti vallan. Pitääkö tämä porttiteoria paikkansa?

Aiheesta keskustelevat toimittaja-kirjailija Koko Hubara, ihmisoikeusaktivisti ja -kouluttaja Natalia Kallio sekä Eetin vastuullisuuspäällikkö Anniina Nurmi, joka on kulkenut täyden kierroksen pikamuotia rakastavasta teinistä yritysvastuuta ärhäkästi kirittäväksi aktivistiksi. Tämän keskustelun kuultuasi koet vastustamatonta tarvetta toimia. Keskustelu on live-podcast-jakso Eetin uuteen Hikipaja-podcastiin.

Yhdenvertainen ja rauhanomainen yhteiskunta on mahdollista rakentaa vain toimimalla yhdessä. Se on jo itsessään rohkeaa, yksilökeskeisessä maailmassa.

Natalia Kallio

Ohjelma on suomeksi. Ohjelmaa voi seurata festivaalin Puhelavalla Tiivistämössä tai striimin välityksellä festivaalin verkkosivuilla. Ohjelman jälkeen on mahdollisuus tavata keskustelijoita Puhelavan viereisessä Lämpiössä.

Koko Hubara

Koko Hubara on toimittaja, kirjailija ja yksi Ruskeat Tytöt Median perustajista. Hän tekee aktivismia erityisesti antirasismin ja yhdenvertaisuuden parissa, niin työssään kuin vapaa-ajalla.

Natalia Kallio

Kirjailija Natalia Kallio on äänekäs ja päämäärätietoinen ihmisoikeusaktivisti, jonka aktivismi näkyy niin taiteen kuin kansainvälisen politiikan kentillä. Kallio on toiminut ihmisoikeuskouluttajana viimeiset kahdeksan vuotta.

Anniina Nurmi

Anniina Nurmi on Eetin vastuullisuuspäällikkö ja yritysvastuun asiantuntija yli 15 vuoden kokemuksella. Nurmi toteuttaa aktivismia Eetissä tuotantoketjujen ihmisoikeuksien edistäjänä, mutta myös arjen pienissä teoissa.