Haimila ja Nuorgam istuvat kahvilapöydässä.
Kuva: Sapfograf.

Haimila & Nuorgam Kerhotalo-live: puhu rohkeasti!

Su 26.5.2024 12.35-13.00
Lisää kalenteriin

Ohjelman tuottaa

Fingo

Vaikuttava julkinen puhuminen voi olla viihdyttävää, suoraa ja pelotonta! Laura Haimila ja Emmi Nuorgam tunnetaan tarkkanäköisistä Instagram-sisällöistään sekä Kerhotalo-podcastistaan, joka tavoittaa paitsi nuoria sukupuolentutkijoita myös viisikymppisiä setiä.

Kerhotalo live -ohjelmassa Haimila ja Nuorgam puhuvat rohkeasta ja omaäänisestä julkisesta puhumisesta. Mitkä ovat olleet Haimilan ja Nuorgamin merkittävimpiä puheenvuoroja ja mitä niistä seurasi? Mistä saa rohkeutta puhua myös siitä, mistä muut eivät puhu?

Voit suhtautua Kerhotaloon sallivana ja normeja kyseenalaistavana oppaana: kas näinkin voi maailmasta ajatella. Tärkeän ei tarvitse olla yhtä kuin vakava.

Ohjelman jälkeen keskustelu jatkuu Puhelavan viereisessä Lämpiössä. Tule kysymään, kuuntelemaan, ottamaan kantaa ja tapaamaan Laura Haimilaa ja Emmi Nuorgamia.

Kerhotalo syntyi aikanaan näkymättömyyden tunteesta. Nyt, kolme vuotta myöhemmin, meidänlaisia ihmisiä ei juuri vieläkään näy mediassa. Meille on tärkeää puhua tästä ulkopuolisuudesta ja haastaa yhteiskunnan normeja, vaikka välillä palaisi siltoja. Maailmaa parantavan menestyspodcastin luominen ei ole ollut ihan kivutonta – ja me ollaan todella iloisia, että päästään nyt jakamaan oppimme eteenpäin!

Emmi Nuorgam

Laura Haimila on helsinkiläinen toimittaja, juontaja ja yhdenvertaisuusaktivisti. Emmi Nuorgam on kaupunkisaamelainen kolumnisti ja somevaikuttaja. Yhdessä kuuntelijoidensa kanssa Haimila & Nuorgam muodostavat supersuositun Kerhotalon, jossa tyhmätkin kysymykset ovat tärkeitä.

Ohjelma on suomeksi. Ohjelmaa voi seurata festivaalin Puhelavalla Tiivistämössä tai verkkostriimin välityksellä festivaalin verkkosivuilla.